Verleidelijke middag in Pathé.

Fatal Attraction. Dat was het thema van de laatste middag van de KEI in Pathé, over de verleidingen van het studentenleven. Een gevarieerd programma met lezingen en workshops. Flirtcoach Saskia Paulissen sprak in zaal 1 over de verschillen tussen de sexen. Gouden tip voor de meiden: als hij zegt dat er niets aan de hand is, dan is dat ook zo. Gouden tip voor de jongens: als zij over haar problemen praat, moet je alleen luisteren. Jij hoeft lekker niets te doen en zij komt vanzelf met een oplossing, waarvoor ze jou ook nog eens dankbaar is. Easy!

Op het eind van de vermoeiende KEI-week was de massageworkshop van John Molenaar zeer populair. Even ontspannen. ‘Masseren is een vak’, zegt Molenaar, ‘maar ook als je er niet voor hebt geleerd, mag je het best doen, als je je maar aan een paar regels houdt. Doe het ontspannen, ga niet te diep en masseer nooit iemand bij koorts, dronkenschap of ontstekingen.’

Door loten van een euro te kopen, konden de KEI-lopers vibrators, badsetjes en pikante filmpjes winnen. Volgens de twee medewerkers van sekswinkel Christine Le Duc liep het storm.