Voetbal kijken met vrienden: het MAG weer tijdens dit EK!

Ach, wat had de voetballliefhebber het zwaar de afgelopen anderhalf jaar. Competities werden stilgelegd, het EK ging niet door, wedstrijden werden zonder publiek en zonder sfeer gespeeld, en voetbal kijken met vrienden zat er al helemaal niet in.

Dus daar zat je dan, oude wedstrijden uit goede tijden terug te kijken, eenzaam met een biertje in je hand… Maar je voelde het tot in het diepst van je vezels, er miste iets cruciaals: ONTLADING!

Gelukkig breken er voorzichtig weer betere tijden aan: de voetballiefhebber kan weer vrienden uitnodigen om die hoogtepunten straks lekker samen te beleven. Wat hebben we dit gemist…

Voetbal kijken met vrienden: het MAG weer! Dus geniet van het komende EK voetbal en het mooie weer!

Er MAG trouwens sowieso al weer veel meer. Check dus vooral ook onze andere post-lockdown video’s hierrrr, dan weet je ook weer hoe daten bijvoorbeeld vroeger ging, hoe het was om met vrienden te barbecueen, kortom: hoe het was om te leven! Gezelligheid, daten, samen zijn, jezelf zijn: het MAG allemaal weer!

En vergeet ook vooral niet om ons YouTube kanaal te volgen, want we blijven video’s voor studenten maken, lockdown of geen lockdown, covid of geen covid. En volg ons op je favoriete social media kanaal, want daar zitten we uiteraard ook.