Welke goeroes helpen je met studieschuld wegwerken? Cas zoekt het uit

Hoe kan Cas zijn enorme studieschuld wegwerken? Hij checkt in zijn tweede vlog of de methodes van Maaike Wind en enkele Amerikaanse goeroes werken voor hem.

In deze aflevering bespreek ik de wijsheden van Maaike Wind. Wat heb ik van haar geleerd en wat kan ik ermee? Maaike heeft een tijdlang haar hoofd in het zand gestoken voordat ze het actie ondernam. Daarna heeft ze alles in het teken gezet van zo snel mogelijk aflossen. Schuldenvrij zijn. Dus zij kan mij de nodige tips en tricks leren om zuiniger te leven en sneller af te lossen.

Daarnaast bespreek ik financiële goeroe Dave Ramsey en andere ‘levensverbeteraars’ die je op onder andere Youtube kan vinden. Wat is hun meerwaarde en waarom? De nieuwe inzichten spiegel ik met wat anekdotes uit mijn omgeving, om tot een conclusie te komen wat het beste is in mijn situatie. Er zijn meerdere strategieën om zo slim mogelijk af te lossen. Zoveel is me duidelijk geworden.

Ook breng ik je natuurlijk op de hoogte over wat ik de afgelopen maand zelf gedaan heb, wat betreft aflossen en financiën. En hoe dit mij bezig heeft gehouden.