Win nieuwste spel Hanze-docent!

Game-Design-docent Arjan van Houwelingen, de man achter Capo della Mafia, heeft opnieuw een spel bedacht! Psycholoog Van Houwelingen (37) is vanaf 2015 docent op de opleiding Communication & Multimedia Design. Hij geeft ontwerptheorie en spelpsychologie aan de majoropleiding Game Design. Ook is hij de man achter de maandelijkse Testavonden voor spellenmakers in Indietopia. Niet zo gek dus dat hij ook spellen bedenkt en op de markt brengt.

pic3092704

Zijn nieuwste spel heet Tricky Dungeon en is een kaartspel waarbij spelers het om de beurt tegen elkaar opnemen door een held te kiezen waarmee ze de dungeon in gaan. Hou je van hartenjagen en/of klaverjassen, dan ga je dit spel zeker leuk vinden!

Net als bij zijn vorige spel Capo della Mafia heeft Arjan weer een exemplaar aan ons gegeven om onder de studenten van de Hanzehogeschool te verloten! Interesse? Like dan de facebookpagina van HanzeMag en stuur ons daar een DM (of hier) met het antwoord op de volgende vraag: welk legendarisch spel uit 1974 speelde zich ook (deels) in een dungeon af?