WINACTIE: Iedereen kan koken met Pascale

Oke, je bent student, kunt voor geen meter koken, maar je wilt wel gezond eten en niet elke avond fast food thuis laten bezorgen of je huisgenoten lief aan moeten kijken? Pascale to the rescue! Pascale Naessens staat bekend om haar eenvoudige en gezonde keuken, maar met dit boek wordt het ‘nog eenvoudiger’, ze gebruikt maximaal 4 ingrediënten. Supersimpel dus, en de gerechten staan ook nog allemaal binnen 10 tot 25 minuten op tafel!

‘Geen tijd’ hoeft dus geen excuus meer te zijn om lekker en gezond te koken. Pascale gaat aan de slag met alledaagse ingrediënten en slaagt erin die om te toveren tot bijzonder verrassende en smaakvolle gerechten waarvan een student in drukke tijden helemaal tot rust komt en energie van krijgt.

Wil jij dit kookboek winnen zodat je je huisgenoten, vrienden en familie kunt verrassen? Like dan onze facebookpagina of volg ons op instagram en tag onder de facebook en/of insta post welke persoon je als eerste gaat verrassen met je nieuwe kook skills!

Benieuwd hoe simpel de gerechten zijn? Hier heb je bijvoorbeeld een heerlijke maaltijd die in tien minuten op tafel staat:

INGREDIËNTEN
300 g witte vis, bv. zeewolf of kabeljauw
300 g spinazie
½ tot ¾ blik kokosmelk (20 tot 30 cl)
3 tot 4 eetlepels groene currypasta

vismetspinazie1

BEREIDING
Giet de kokosmelk in een pan en meng met de currypasta. Begin met 2 tot 3 eetlepels currypasta. Als je het wat pittiger wilt, kun je aan het eind nog extra currypasta toevoegen.
Voeg wat water toe als de saus te dik is. Ze moet de consistentie hebben van een dikke soep.
Verdeel de vis in porties en leg ze in de saus. Kruid met wat peper en zout. Leg er de spinazieblaadjes op, zet een deksel op de pan en laat 5 minuten sudderen op een hoog vuur.

 vis met spinazie