Zes genomineerden voor Anner Award.

Antonia Postma, Laura Marina, Jasper Adamse, Matthijs van der Grift, Sven Lohuis en Sebastiaan Kremer zijn de zes Hanze-studenten die meedingen naar de Anner Award, de prijs voor ondernemende studenten. Dat werd op 18 januari bekendgemaakt in het Launch Café in Groningen.
Student Sociaal Pedagogische Hulpverlening Antonia bedacht het sociaal-ontwikkelingsspel Space Em, student International Communication Laura werkt aan een idee voor een Global Student Campus, Jasper, die een masteropleiding Fiscaal Recht volgt, is de belastingservice Max Your Tax begonnen, student International Business Matthijs brengt online-bijlessen aan de man, student Communicatiesystemen Sebastiaan is de man achter het onlinedorp en Informaticastudent Sven timmert aan de weg met software voor verenigingen VESO.    
Op 13 februari worden de Anner Award, een geldbedrag en een coachingstraject uitgereikt in de Nieuwe Kerk in Groningen. Hierbij zal ook prins Bernhard, ooit zelf studentondernemer in Groningen, aanwezig zijn.