Bedankt allemaal.

Bij dezen wil ik graag iedereen bedanken die iets aan mijn leven en wie ik nu ben heeft bijgedragen. Uiteraard mijn lieve ouders, wier opvoeding uitstekend is gelukt. Mijn juffen op de basisschool, die mij hebben gestimuleerd om havo/vwo te gaan doen. Dankzij jullie studeer ik nu. Dankzij jullie heb ik een mooi leventje in Groningen.

Ontbijt op bed is nog wel een wens, maar ik hoop er nooit meer op

Kusjes voor mijn vriendinnen hier in de stad en daarbuiten. Jullie hebben me leren drinken, zuipen en nog veel meer. Bedankt.
Above all wil ik alle mannen in mijn leven bedanken. Dankzij jullie weet ik dat ik niet altijd verwachtingen hoef te hebben. Ontbijt op bed is iets wat ik wel ambieer, maar nooit meer hoop. Na een paar keer tongen, verwacht ik zeker geen relatie. Het is goed om realistische doelen in het leven te hebben.
In de stad kwam ik laatst wéér een vrijgezellenpartijtje tegen. De mannen hadden het erg gezellig en ook ik genoot van de feestpret. Sla je eens een man aan de haak, blijkt hij dé man van het feestje te zijn. Híj gaat trouwen. Heb ik weer. Altijd word ik weer verneukt. Dat ik dit typ met een glas wijn in mijn hand, heeft zeer zeker niks met mijn taalgebruik te maken. Soms baal ik er gewoon van om in Groningen te wonen. Tijdens een hengstenbal op het platteland waar ik opgroeide, gebeurden zulke rare dingen nooit.

Afijn, de laatste tijd heb ik mezelf erg goed in de hand

Afijn. Afijn is tegenwoordig een van mijn lievelingswoorden. Op schrift, maar ik probeer het ook mondeling te gebruiken. In ieder geval de hele avond mooi gezopen en veel plezier gehad. Het is mooi om het naïeve studentje uit te hangen, dat stiekem erg goed weet wat ze aan het doen is. Dat is een rol die mij wel ligt.
De laatste tijd heb ik mezelf erg goed in de hand. De taxi naar huis kost me vijf euro vijftig, dat kan bruin wel trekken. Ik neem hem mooi op tijd. Voor mij geen missers meer. Ik word wakker met een kaassoufflé in mijn hand. Die wil ik ook even bedanken.