Ga naar de inhoud

Bennie wenst iedereen een fijne vakantie

Hallo, studenten. Hier weer even een bericht van jullie Facility-Host Bennie van der Wal. Het schooljaar 2017 zit er weer bijna op. Heerlijk vooruitkijken naar de zomervakantie, maar eerst nog flink aan de bak tijdens de tentamenweken. Ondertussen zwaai ik zoveel mogelijk studenten uit tijdens de diploma-uitreikingen.
Het afgelopen schooljaar heb ik weer met heel veel plezier met jullie mogen samenwerken. Ik kijk met trots terug op hoe het netter is geworden op de Hanze. Dit hebben jullie met z’n allen toch maar even mooi gerealiseerd.

Volgend schooljaar heet ik jullie weer welkom met een leuk gesprek en een vriendelijke glimlach

Het afvalprobleem op school is nog niet op het niveau wat we voor ogen hebben, maar het positieve begin hebben jullie laten zien. Volgend studiejaar gaan we ermee door. We ruimen ons afval zelf even op en helpen zo de hardwerkende collega’s van de schoonmaak even mee op deze prachtige locatie.
Ik ben supertrots op jullie allen, en ik ga ervan uit dat ik de meesten van jullie volgend schooljaar weer met een leuk gesprek, een vriendelijke glimlach zal verwelkomen.
Heel veel succes de laatste weken met jullie tentamens, presentaties en andere laatste loodjes.