Ga naar de inhoud

Doe mee: € 10.000 voor SURF-idee

Heb je een leuk ICT-idee om het onderwijs te verbeteren? Een handige app, bijvoorbeeld, een game, een (online) dienst, of… Het maakt helemaal niet uit wat, maar je kunt er dus echt tienduizend euro mee binnenharken als je meedoet aan de SURFnet Innovation Challenge.
In SURF werken universiteiten en hogescholen samen aan het bevorderen van informatie- en communicatietechnologie in het hoger onderwijs. En ze zijn altijd tuk op ideeën van studenten, want dat zijn vaak de beste. Dit jaar trekken ze voor die ideeën tien keer tienduizend euro uit. Je leest het goed: tienduizend euro en dat dan tien keer. Het moet toch allemaal niet gekker worden.

Het moet wel héél raar lopen wil er bij jou vóór 9 oktober geen lichtje opgaan

Een Hanze-student met een leuk ICT-idee moet wel een paar hordes nemen, natuurlijk. Zo moet hij een docent weten te strikken waarmee hij dat ICT-idee wil uitwerken. En dat koppel moet dat idee ook nog eens voor het voetlicht brengen. Op papier (max 2500 woorden) én in beeld (een pakkende pitch of animatie).
Omdat de Hanze dolgraag altijd en overal wil winnen biedt ze hulp aan in de vorm van deskundigen op de gebieden van ICT, Communicatie en Blended Learning. Kortom, die tienduizend keiharde pegels heb je al bijna in de knip. Alleen nog even dat ICT-idee. Maar zeg nou zelf: het moet wel heel raar lopen als er bij jou vóór 9 oktober geen lampje gaat branden.