Get in the Ring podcast: Is cultuur een linkse hobby?

Na jarenlange bezuinigingen op de cultuursector is corona misschien wel de nekslag voor veel festivals, theaters, musea en evenementen.  Wat betekent dit voor studenten die afstuderen in Communicatie, Facility Management, de Kunstacademie, het Conservatorium of Sportstudies?

En moet er nu maar meer subsidie naar cultuurinstellingen of is het tijd dat ze zichzelf redden?  Programmamaker Colin Mooijman praat er over met Jeffry van Hoorn (Raadslid GroenLinks Groningen), Ilse Hallema (student aan het Conservatorium) en Sander Blum (Student International Communication).

Weet jij al op welke partij je 17 maart het beste kunt stemmen als student? Hanze Cultuur en Debat maakt drie podcasts om  jou te helpen kiezen.

Zo rond de verkiezingen is de hoeveelheid informatie van verschillende politieke partijen overweldigend. Hanze Cultuur en Debat probeert je te helpen met de Get in the Ring podcasts. Zij stellen jouw vragen aan politici en laten studenten vertellen over hun stemkeuzes.

De drie podcast hebben allemaal een ander thema. Voor elke thema schuift er een politicus aan en twee studenten met allemaal een net iets andere kijk op het thema. Welke partij past het beste bij jou en je idealen?