Ga naar de inhoud

Goudzoekers… check Starterslef

Hoe drie staven goud van vijf gram eruit zien zal voor velen in nevelen zijn gehuld, maar wat drie briefjes van duizend euro zijn, hoef je een doorsnee student niet te uit te leggen. En ze liggen nu dus wel allemaal voor het grijpen bij de start-upcompetitie Starterslef, een wedstrijd voor student-ondernemers, ondernemende studenten en zij die dat willen worden.
Een bedrijf beginnen is niet moeilijk en duur is het al helemaal niet: voor honderd euro zou het moeten kunnen volgens de organisator van de competitie, Neo Avantgarde Magazine. Oké, je hebt misschien wat tools nodig om een website te maken. Nou, die krijg je dan van de sponsor. Maar verder gaat het om een goed idee, een beknopt, goed uitgewerkt plan en een flitsende pitch voor een deskundige jury. Het beste idee, het origineelste plan, het bedrijf in spe met de meeste potentie (kortom: de mooiste start-up) wint.
Echte ondernemende studenten zijn nu waarschijnlijk allang naar de deelnameformulieren gesurft, maar wat let je? Hier: starterslef.