Sexting.

‘Jij hebt een opening en ik heb zin.’ Jammer dat alles er op papier zo beroerd uitkomt. Dit soort onzin hoef je dus nooit naar mij te sturen. Weer een reden om Happn (is dit het nieuwe Tinder?) te verwijderen. Wellicht vind ik het leuker wanneer iemand dit om vijf uur ’s nachts in de kroeg tegen me zegt.

‘Soms, als het te ver gaat, denk ik: waar de fuck ben ik in beland? Waarom had ik zo’n grote bek?’

Afijn. Ik heb mijn eerste voorzichtige stappen in sexting gezet. Wie dat woord niet kent: sexting betekent sex en texting. Dus eigenlijk zit je iemand gewoon een beetje op te geilen via Whatsapp of een ander digitaal berichtjes-systeem. Dat is tenminste de bedoeling. Ik dacht eerst: waar begin ik aan? Wat moet ik zeggen? Wat moet ik suggereren? Na veel vallen en opstaan (digitaal dan, hè?), heb ik de zaak inmiddels wel zo’n beetje onder de knie.
Wanneer doe je aan sexting? Na wat research in m’n vriendengroep, kwam ik erachter dat veel van mijn vriendinnen alleen maar aan sexting doen omdat ze zich vervelen. Anderen vinden de aandacht wel leuk. En een derde groep zei dat het vooral leuk is dat je leuke seks-dingen kunt bespreken, zonder dat je ze hoeft uit te voeren. Om een anonieme bron te quoten: ‘Soms gaat iemand te ver en dan denk ik: waar de fuck ben ik in beland? Waarom had ik zo’n grote bek?’
Het liefst zou ik nu voorbeelden van sexting willen geven, maar ik weet niet zeker of dat een goed idee is. De HanzeMag blijft natuurlijk een beetje gekoppeld aan de Hanzehogeschool en ook ik wil later een echte burgerbaan. Rest mij te zeggen dat een herfstvakantie als deze, waar het weer je uitnodigt om veel op je telefoon te zitten, zeker ruimte biedt om geile berichtjes te versturen. Wellicht kun je daardoor later wel daad bij woord voegen en die handelingen eens echt uitvoeren. Succes!!