Ga naar de inhoud

Viespeuken Vindicat maken bangalijst Vindi-hertjes

Vindicat kwam al niet zo lekker in het nieuws kort geleden, dus deze rel kan er ook nog wel bij: Stadsblog Sikkom heeft een bangalijst van de ’23 mooiste mokkels’ van Vindicat opgeduikeld. De dames staan in een boekwerkje genaamd De Oprechte Almanak 2016: Het Ontzet, dat nu als pdf rondgaat op internet.

vindicat-almanak-3

De meiden staan met grote foto’s afgebeeld, vergezeld van naam, mobiel telefoonnummer, studentenhuis, een rating van 1 tot 5 sterren en een vakje waar je de dame kunt ‘afvinken’. De behulpzame jongens die deze ‘almanak’ in elkaar hebben geflanst, geven in het voorwoord een inkijkje in hun beweegredenen:

Heren,

Voor jullie ligt de derde editie van de Oprechte Almanak. Na het bedroevende jaar 2015, met welgeteld twee geile wijven, heeft de redactie besloten om dit jaar wél een Oprechte Almanak te maken. Jaar 2016 siert zich namelijk door haar grote aantal hete herten.

Vóór het maken van deze almanak zag de redactie door de shag de rails niet meer. Maar na veel discussie op de redactie hebben wij een uiteindelijke selectie van de 23 mooiste mokkels gemaakt. Voor het gemak zijn zij van gegevens en een bindende rating voorzien. Tot slot: moge de gore wijven met hun kut over een kanon worden getrokken.

Foto’s van de dames laten we logischerwijs achterwege, en een link naar de pdf kun je ook wel vergeten. Maar mocht je zin hebben om deze smeerlappen een mailtje te sturen, hier is hun emailadres: oprechtealmanak16@hotmail.com.