Ga naar de inhoud

Irene fietst voor Ronald McDonald Huis

ronaldmcdonald

Tweedejaars Maatschappelijk Werk en Dienstverlening Irene van Kammen fietst op 27 en 28 juni namens haar werkgever Jumbo en de Maripaan Groep met negen collega’s de HomeRide, een initiatief van het Ronald McDonald Kinderfonds om de Ronald McDonald Huizen draaiend te houden. Om geld bij elkaar te brengen, wordt voor de vijfde keer de HomeRide gereden, een wielertocht van 500 kilometer die ze met haar team in 24 uur wil afleggen. Ze fietsen langs zes Ronald McDonald Huizen van Groningen naar Maastricht. Het geld dat ze bij elkaar fietsen, gaat direct naar het Ronald McDonald Huis in Groningen. Een bezoek aan het Huis gaf voor Irene de doorslag om mee te doen aan de HomeRide. ‘De verrekijkers waarmee ouders nog even contact maken met hun zieke kind aan de overkant van de straat en de huiselijke sfeer die het team weet te creëren in een hectische en droevige tijd voor ouders en kind. Dit huis heeft financiële hulp nodig om deze fantastische hulp te garanderen.’
Irene hoopt dat jij haar en haar fietsmaatjes wilt steunen. Dat kan heel simpel via de donatie-button op haar persoonlijke pagina.
Iedere bijdrage is welkom. Wil je meer informatie over deze wielertocht of heb je vragen,  dan mag je Irene altijd aanspreken op school of mailen.  Ook vind je op haar pagina regelmatig updates over de voorbereidingen en acties, door middel van foto’s of de blog.