Ga naar de inhoud

Plannen

Lijstjes, terugblikken. Alle avonturen die we meemaakten, de dingen waar we naar luisterden, waar we naar keken, de leuke en minder leuke dingen en nog veel meer. We hebben nog even voor het echte aftellen van de klok, maar ergens zijn we al een beetje begonnen. Spotify stuurde iedereen een berichtje met de muziek waar we de afgelopen jaar naar hebben geluisterd (kpop) en Youtube maakte zijn geliefde terugblik met alle dingen die we cool vonden op internet (kpop). Als Netflix ook nog mee gaat doen zijn we compleet.

Mijn lijstje van vorig jaar heb ik bijna afgewerkt, ik ben alweer bezig met een nieuwe reeks plannen

Ergens vind ik het iets te vroeg, want december is nog lang niet voorbij en wie weet wat voor toffe dingen we nog gaan doen en zullen tegenkomen! Aan de andere kant vind ik het superleuk om terug te kijken naar alles wat ik dit jaar heb gezien en gedaan. Vorig jaar nam ik me voor om dingen te gaan doen die ik wel leuk vind, maar waaraan ik nooit toekom omdat ik er te lui voor ben. Het lijstje dat ik daarvan maakte heb ik bijna afgewerkt en ik ben stiekem alweer begonnen met een nieuwe reeks plannen.
Ik weet niet wat voor magische krachten het zijn, maar ergens heeft het gewerkt. M’n lijstje voor 2018 heeft het jaar ook echt leuker gemaakt. Ik ging eindelijk een keer sushi eten (hemels), nam een nieuwe tattoo (het werden er zelfs drie, oeps), las superveel toffe boeken (met als favoriet Turtles All The Way Down van John Green), nam m’n moeder een dagje mee uit naar Amsterdam en nog veel meer.
December is nog niet voorbij en er is nog genoeg tijd voor nieuwe avonturen en als je echt wil kun je je goede voornemens nog waarmaken. Waarom zou je eigenlijk ook wachten op het nieuwe jaar?