Binnenkomers: heftige shotjes in Albertus-huis De 7 Zonden

Huize De 7 Zonden ontvangt Binnenkomers met open armen. Op de muur van de GK valt gelijk het pronkstuk op: een handgeschilderd huislogo.

Huize De 7 Zonden heeft twee koelkasten. Eéntje heeft het net begeven, in de andere stapelen de kliekjes zich op. Een huisgenoot laat met een soort van trots zijn couscous van een paar weken geleden zien. Dit blijkt een goed moment te zijn om het ecosysteem in een broodtrommeltje weg te gooien.
In de GK zien we iets bekends hangen aan het plafond. Theezakjes! We horen de back story. Blijft een zakje aan het plafond hangen? Dan ga je scoren vanavond. Klinkt legit… Hoef je die glazen bol ook niet meer aan te schaffen.

Bij het drankspel moeten er magnetronbakken worden genuttigd

Ayleen zal dit huis vooral herinneren aan haar strompelende wandeling naar huis. Want in Huize De 7 Zonden houden ze wel van een drankje. Er moet natuurlijk een adtje getrokken worden voor de punten. Maar Ayleen moet ook aan het rad draaien.
Het drankspel bepaalt dat er een magnetronbak genuttigd moet worden, dat is een biertje uit de magnetron. Maar op dit adres houden ze van variatie in het glas. Dus schenken de studenten Ayleen een shotje met zeventig procent alcohol. Dat is flink doorbijten.

—————————————————————————————————————-
Aanbellen, praatje maken, en kijken of we binnen mogen komen in Groningse studentenhuizen, dat is het idee van Binnenkomers. Al drie jaar lang portretteren we de studentenhuizen van Groningen en hun bewoners. Meestal spontaan, maar mocht je nou vinden dat jouw huis er echt bij moet zitten, of wil je je vrienden verrassen door ons op ze af te sturen, mail ons gerust!