Nog Eentje Dan: Pubquiz van De Toeter is Mount Everest van pubquizzen

Een pubquiz spelen kun je op vele plekken in Groningen, maar de meest uitdagende vind je hoogstwaarschijnlijk bij… De Toeter!

Al meer dan achttien jaar is de kroeg aan de Turfsingel de thuisbasis van een zeer uitdagende tweetalige pubquiz, iedere woensdag om 20 uur en zondag om 19 uur. Thierry, Jelle en Rohan beginnen een nieuw seizoen Nog Eentje Dan met een brak zondagavondbezoek aan De Toeter.

Veel vertrouwen in hun eigen kunde en kennis hebben ze niet, maar ze hebben wel een doel: niet laatste worden. Gaat het de heren lukken om de pubquiz een beetje eervol te voltooien of wordt het een schaamtevolle afgang?

Ach, hoe het ook afloopt, gedronken en gelachen wordt er sowieso. Maar of het er nog eentje waard is? Dat weet je pas aan het einde van de show!

Het Groningse studentenleven heeft erg veel te bieden, maar hoe weet je nou wat er buiten het kroegleven in de Poelestraat allemaal te beleven valt?

In de videoserie Nog Eentje Dan nemen Thierry, Jelle en Rohan je mee naar de leukste, gekste, meest extravagante feestjes en activiteiten die Groningen te bieden heeft. En uiteraard drinken ze een biertje mee, maar niet al te gek… Nou vooruit, nog eentje dan!