Mag Talk: rolstoelen, tompoucen en Sinterklaas

Daar issie, de tweede aflevering van Mag Talk, de nieuwsshow voor en door Hanze-studenten.

Deze week neemt student Wesley Ferwerda ons mee om te ervaren hoe het is om met een rolstoel door de Hanze-gebouwen te manoeuvreren. Reporter Nelise Kooistra gaat zelf ook in een rolstoel rijden om te ervaren hoe moeilijk het is om toiletten en kantines binnen te komen.

Internationale studenten krijgen deze week de zware taak om een tompouce te eten zonder te knoeien, en we vroegen studenten wat Sinterklaas als cadeau aan de Hanze zou kunnen geven om de boel wat te verbeteren.

Wat houdt studenten bezig? Waar ergeren ze zich aan? Hoe bereiden ze zich voor op tentamens? En hoe integreren internationals qua Hollandsche eetcultuur? Vragen, vragen, vragen, en wij gaan proberen voor jullie de antwoorden te vinden door studenten aan het woord te laten.

Dat is in het kort wat Mag Talk is: de spreekbuis van de Hanze-student. Dus kom je ons met draaiende camera tegen op de campus, schroom dan niet om je mening te geven over alles wat je als student bezig houdt, van slecht communicerende docenten tot te weinig spelletjes op de Hanze Playstation.

Heb je ook suggesties voor onderwerpen? Of speelt er iets in je studie waarvan je vindt dat wij er aandacht aan moeten geven? Stuur een berichtje naar hanzemag@org.hanze.nl of klik hierrrrr.

Tot over twee weken voor een nieuwe aflevering van Mag Talk!