Ga naar de inhoud

Wat is het raarste dat je als student ooit gegeten hebt?

Studenten hebben soms rare eetgewoonten, zeker als ze het druk hebben. Best logisch dus om ze eens te vragen wat het allerraarste is dat ze ooit gegeten hebben.

Gras, bier met ansjovis, erwtensoep met vitaminepillen… Het klinkt meer als een grap dan een maaltijd, maar Hanze-studenten blijken de gekste dingen te hebben gegeten.

Niet alle antwoorden zijn zo excentriek, ook boerenkool en kip curry passeren de revue, maar dan klaargemaakt door slechte koks. Beetje sneu dat een van die koks naast de student staat…

Wat houdt Hanze-studenten bezig? Waar ergeren ze zich aan? Hoe bereiden ze zich voor op tentamens? Vragen, vragen, vragen, en wij gaan proberen voor jullie de antwoorden te vinden door studenten aan het woord te laten.

Dat is in het kort wat ‘ MAG ik wat vragen‘ is: de spreekbuis van Hanze-studenten. Dus kom je ons met draaiende camera tegen op de campus, schroom dan niet om je mening te geven over alles wat je als student bezig houdt!

Heb je ook suggesties voor onderwerpen? Of speelt er iets in je studie waarvan je vindt dat wij er aandacht aan moeten geven? Stuur een berichtje naar hanzemag@org.hanze.nl of klik hierrrrr.