Mag ik wat vragen: heb je tips voor tentamentijd?

Het is deze weken tentamentijd op de Hanzehogeschool, dus dan kun je studenten maar beter niet lastig vallen met andere onderwerpen.

Daarom vroegen we deze week aan Hanze-studenten hoe het met hun tentamens gaat, welke tips ze hebben voor hun medestudenten tijdens tentamentijd en welke superkracht ze zouden willen hebben om hun tentamens succesvol af te ronden.

Tips genoeg, van vroeg beginnen tot koud douchen, en van s’ ochtends fitnessen tot mobieltje weg leggen. En superkrachten hebben studenten voor hun tentamentijd niet nodig, want ze hebben ChatGPT… 😉

Wat houdt Hanze-studenten bezig? Waar ergeren ze zich aan? Hoe bereiden ze zich voor op tentamens? Vragen, vragen, vragen, en wij gaan proberen voor jullie de antwoorden te vinden door studenten aan het woord te laten.

Dat is in het kort wat ‘ MAG ik wat vragen‘ is: de spreekbuis van Hanze-studenten. Dus kom je ons met draaiende camera tegen op de campus, schroom dan niet om je mening te geven over alles wat je als student bezig houdt!

Heb je ook suggesties voor onderwerpen? Of speelt er iets in je studie waarvan je vindt dat wij er aandacht aan moeten geven? Stuur een berichtje naar hanzemag@org.hanze.nl of klik hierrrrr.