MAG ik wat vragen: Wat mis je het meest van thuisthuis?

Ah heerlijk, op kamers, weg van thuisthuis, vrijheid, wat wil je nog meer? Nou, elke avond een warme maaltijd… of dat je was lekker gedaan wordt? Of dat je geld overhoudt aan het einde van de maand?

We vroegen studenten van de Hanzehogeschool wat ze het meest missen van thuisthuis, en eten en de was waren favorieten. Maar internationale studenten dachten aan heel iets anders: mooi weer!

Wat houdt Hanze-studenten bezig? Waar ergeren ze zich aan? Hoe bereiden ze zich voor op tentamens? Vragen, vragen, vragen, en wij gaan proberen voor jullie de antwoorden te vinden door studenten aan het woord te laten.

Dat is in het kort wat ‘ MAG ik wat vragen‘ is: de spreekbuis van Hanze-studenten. Dus kom je ons met draaiende camera tegen op de campus, schroom dan niet om je mening te geven over alles wat je als student bezig houdt!

Heb je ook suggesties voor onderwerpen? Of speelt er iets in je studie waarvan je vindt dat wij er aandacht aan moeten geven? Stuur een berichtje naar hanzemag@org.hanze.nl of klik hierrrrr.