Circle of Love, het liefdesleven van Groningse studenten, afl. 3: Break-ups

In deze laatste aflevering over het liefdesleven van Groningse studenten kunnen de dames er niet omheen: aan alle moois komt een einde. Relaties beginnen prachtig, maar eindigen vaak in nare break-ups.

Er komen mooie, maar trieste verhalen langs, maar er wordt ook praktisch gedacht: want welke tissues kun je eigenlijk het beste kopen voor de ergste momenten van liefdesverdriet? Myrna en Karlijn testen ze voor je in de Tissue Issue!

Groningse studenten geven daarnaast de beste tips hoe om te gaan met liefdesverdriet, Myrna deelt weer interessante feitjes vanaf de plee, en liefdesfilosoof Mika gaat diep in op de vraag of romantiek eigenlijk wel goed is voor onze samenleving.

De liefde: hoeveel liedjes zijn er wel niet over geschreven en hoeveel films zijn er wel niet over gemaakt? In de driedelige serie Circle of Love verkennen Myrna, Karlijn en Macy het liefdesleven van Groningse studenten.

Dus wacht niet langer, pak een wijntje, chocola en een flinke doos tissues en zwijmel lekker mee met de Ciiiiiircle of Looooove!

En heb je behoefte aan wat positiefs na deze break-up aflevering, check dan nog even aflevering 2 over relaties. In die aflevering zoeken de dames naar mooie verhalen over studenten en relaties. Waarom gaat het vaak fout als je niet uitspreekt dat je exclusief bent? In welk stadium zitten jij en je potentiele verkering nu eigenlijk? En waarom moet je je soms met potgrond insmeren voor je grote liefde?

Je leert alles over dwarrels, scharrels, kwarrels, ignorelas en relas. Myrna leert je sexy borduren, Karlijn leest weer een spannend Crimes of Passion verhaal voor, The Philosopher of Love neemt ons mee in de geschiedenis van de romantiek en Myrna heeft een paar hele interessante liefdesfeitjes op de wc!