Binnenkomers: in gemengd Albertus huis Huize Harry douchen ze samen!

In gemengd Albertus huis Huize Harry in de Poelestraat gaan de dames en heren apart naar het toilet, maar douchen ze (soms) samen!

Nog net voor de nieuwe lockdown weet Guus een gezellig gemengd Albertus huis binnen te komen. Guus? Ja, want die neemt eenmalig het stokje over van Ayleen, die ziek thuis zit. Beterschap, Ayleen!

Huize Harry heeft een heel aparte sekse policy. Zo zijn er twee toiletten, eentje voor de mannen en eentje voor de vrouwen, maar is er wel een dubbele douche, zodat je samen met je beste maatje, favoriete huisgenoot of (p)rela kunt douchen.

Qua locatie kan het eigenlijk niet beter, midden in de uitgaansstraat van Groningen, de Poelestraat. Maar kun je dan een beetje slapen ’s nachts?

En ook dit huis scoort dus een dik bonuspunt voor de gastvrijheid! Hopelijk krijgen we de volgende keer weer zo’n warm welkom bij het volgende studentenhuis.

Dus zorg dat je koelkast altijd gevuld is, er een goeie stereo aanwezig is en een schattig huisdiertje, want misschien komt Ayleen wel bij jullie langs binnenkort!

Aanbellen, praatje maken, en kijken of we binnen mogen komen in Groningse studentenhuizen, dat is het idee van Binnenkomers. Al drie jaar lang portretteren we de studentenhuizen van Groningen en haar bewoners. Meestal spontaan, maar mocht jij nou vinden dat jouw huis er echt bij moet zitten, of wil je je vrienden verrassen door ons op ze af te sturen, mail ons gerust!