Dierbaar (Groninger studenten en hun huisdieren): studentenkatten Pils & Kratje

Lotte heeft mazzel met zulke relaxte huisgenoten: ze vonden het prima dat Pils en Kratje, haar twee katten, in het studentenhuis kwamen wonen.

De lasten zijn natuurlijk wel voor haar: zij moet ze eten geven en de bak verschonen…. Ondertussen zijn de huisgenoten net zo verliefd op de eigenwijze jonge katten in het studentenhuis als Lotte zelf. Al kan het wel eens een chagrijnig moment opleveren als Kratje ’s ochtends vroeg aan de deur van een brakke huisgenoot staat te krabben…

De huisgenoten zijn net zo verliefd op de eigenwijze jonge katten als Lotte zelf

Een huisdier hebben klinkt misschien burgerlijk, maar wie is er nou niet gek op een harig, schattig, kwispelend, aandachtvragend diertje in huis? En dus zijn er ook talloze studenten en studentenhuizen met een eigen huisdier. Wij vonden het de hoogste tijd om te kijken welke studenten de leukste en origineelste huisdieren van Groningen hebben. Welk dier heeft hun harten gestolen? En waarom is hun diertje zo bijzonder?

Heb jij ook een superschattig/ eng/raar/lief huisdier of ken je iemand met een bijzonder dier? Stuur ons dan even een berichtje en misschien komen we binnenkort eens langs!