Dierbaar (studenten en hun huisdieren): DJ de Vindicat studentenhuishond

Vindicat studentenhuishond Dax Junior, kortweg DJ, heeft zich al prima aangepast aan het studentenleven. Hij eet graag pizza en zoekt naar leuke dames in het Noorderplantsoen.

DJ heeft heel veel baasjes en krijgt dus ook heel veel aandacht. Da’s ook wel nodig, want als hij geen speeltjes of eten heeft, gaat ie zelf op zoek naar vertier en voedsel. De heren hebben al zo’n tweehonderd euro aan tikkies moeten betalen aan slachtoffers van DJ’s eetlust. Pizza’s in het park, kapotgebeten bokshandschoenen, dozen macaroni… Alles gaat er aan als het aan hem ligt.

DJ heeft zich sowieso al aardig aan het studentenleven aangepast. Al in zijn eerste jaar bezwangerde hij in het Noorderplantsoen een teefje. Zijn dochter komt hij nu zo nu en dan tegen in het plantsoen.

Een huisdier hebben klinkt misschien burgerlijk, maar wie is er nou niet gek op een harig, schattig, kwispelend, aandachtvragend diertje in huis? En dus zijn er ook talloze studenten en studentenhuizen met een eigen huisdier. Wij vonden het de hoogste tijd om te kijken welke studenten de leukste en origineelste huisdieren van Groningen hebben. Welk dier heeft hun harten gestolen? En waarom is hun diertje zo bijzonder?

Heb jij ook een superschattig/ eng/raar/lief huisdier als Vindicat studentenhuishond DJ, of ken je iemand met een bijzonder dier? Stuur ons dan even een berichtje en misschien komen we binnenkort eens langs!