Binnenkomers: Albertus Magnus Huis Draeismurf scoort op alle fronten

We beginnen het vierde seizoen met een Albertus Magnus huis, Huize Draeismurf, in hartje centrum van Groningen. Want Binnenkomers is eindelijk terug, en hopelijk mogen we nu weer eens het hele seizoen studentenhuizen bezoeken!

De sfeer zit er al goed in als onze nieuwe presentatrice Ayleen aanbelt. Het eerste adje laat dan ook niet lang op zich wachten…

Een hangmat in een studentenkamer, dat hebben we niet eerder gezien

Boys will be boys, dus dit Albertus Magnus huis is voorzien van een Playstation, een Google Assistant die de lampjes kan dimmen, en een zwartleren casting couch… En een hangmat in een studentenkamer, dat hebben we ook niet eerder gezien.

Aan een succesformule moet je niet te veel morrelen, maar toch vonden de makers van Binnenkomers dat het wel eens tijd was voor een update. En dus gaan we dit jaar de huizen niet alleen bezoeken, maar ook een beetje ranken. En als bonus wint het best scorende studentenhuis een gesponsord huisfeest!

Huize Draeismurf scoort prima op alle fronten, want het heeft een gevulde koelkast, een prima locatie, een goeie geluidsinstallatie, een vis als huisdier (sorry, heeft de edit niet overleefd) en voor een mannenhuis was het er ook nog eens verrassend schoon!

Dus zorg dat je koelkast altijd gevuld is, er een goeie stereo aanwezig is en een schattig huisdiertje, want misschien komt Ayleen wel bij jullie langs binnenkort!