Binnenkomers: studentenhuis in een woonboot, dat is Das Boot!

Ayleen partycrasht een verjaardagsfeestje op een studentenhuis in een woonboot, in de prachtige Groningse grachten.

Hoe is het om in een studentenhuis in een woonboot te wonen? Nou, als je de vrolijke gezichten van deze groep studenten moet geloven, helemaal prima!

Tomas geeft elke dag de eendjes buiten te eten, terwijl de rest van de bewoners graag met een longboard door de megalange gang rijdt. Gekkenhuis!

De locatie is top: een studentenhuis in een woonboot in de gracht in centrum Groningen! Vier sterren, want beter wordt ’t (bijna) niet.

Helaas heeft Das Boot geen huisdieren, maar de eendjes die elke dag voorbij zwemmen maken natuurlijk veel goed. Maar Ayleen is bikkelhard: nul sterren.

Tomas geeft elke dag de eendjes buiten te eten

Wel geeft ze ruime punten voor het sanitair, vooral omdat er sexy mannenposters in de wc hingen, in plaats van de stereotype playboy posters.

En ook dit huis scoort dus een dik bonuspunt voor de gastvrijheid! Hopelijk krijgen we de volgende keer weer zo’n warm welkom bij het volgende studentenhuis.

Dus zorg dat je koelkast altijd gevuld is, er een goeie stereo aanwezig is en een schattig huisdiertje, want misschien komt Ayleen wel bij jullie langs binnenkort!

Aanbellen, praatje maken, en kijken of we binnen mogen komen in Groningse studentenhuizen, dat is het idee van Binnenkomers. Al drie jaar lang portretteren we de studentenhuizen van Groningen en haar bewoners. Meestal spontaan, maar mocht jij nou vinden dat jouw huis er echt bij moet zitten, of wil je je vrienden verrassen door ons op ze af te sturen, mail ons gerust!